Publicat el 07/03/2014

La propera setmana començarà a Premià de Mar una nova campanya per informar als propietaris de gossos de l´obligatorietat de portar-los lligats, de recollir les seves deposicions i d´identificar i censar els animals de companyia .
Durant 3 mesos, diversos agents educadors es desplaçaran pels carrers i places per informar els propietaris d´animals domèstics de les seves obligacions. D´aquesta manera, es vol fer un pas endavant per millorar la convivència ciutadana, incidint en aquelles zones del municipi on s´ha detectat una major problemàtica per la presència de defecacions al carrer o per la infracció de no portar els gossos lligats.
Com a suport a la campanya, els agents educadors repartiran tríptics informatius i imants per a la nevera, amb l´eslògan “Cuida les seves accions”, amb l´objectiu d´informar de qüestions com ara la recollida de les deposicions i llocs on es permet orinar als gossos; la identificació i registre en el cens municipal d´animals de companyia; què cal fer en cas de tenir un gos potencialment perillós i quants  animals de companyia es permet tenir en una llar.

Deixa un comentari