Publicat el 02/06/2014

L’Ajuntament de Badalona ha posat en marxa un nou servei telefònic gratuït d’informació sobre serveis socials. Durant les 24 hores del dia, un equip de professionals especialitzats informaran sobre qualsevol dubte referent a serveis socials responent al número 900 502 408.
Les qüestions que es podran resoldre estan relacionades amb l’orientació en situacions d’emergència social, menjadors socials, informació sobre ajuda a domicili o consultes sobre la Llei de la Dependència.
A més, de les 9 a les 19 hores, de dilluns a divendres, els professionals que atenen el telèfon donaran informació i assessorament sobre temes de caràcter psicològic, com ajuda inicial en moments de crisi o orientació cap als serveis de salut.
En el mateix horari també s’informarà sobre dietètica i nutrició, assessorant sobre dietes equilibrades o hàbits alimentaris; i sobre qüestions de caràcter jurídic vinculades a la seguretat social, el dret de família o la violència de gènere, entre altres.
La regidora de Serveis Socials i Salut, Sònia Egea, ha recordat que l’objectiu de l’Ajuntament és acostar tots els seus serveis a la ciutadania. ”Amb la posada en marxa d’aquest telèfon fem un pas molt important per acostar-nos als veïns i fer molt més fàcil que puguin consultar en tot moment els dubtes o problemes que tinguin relacionats amb els serveis socials”, ha afegit la regidora.
El 900 502 408 és un telèfon d’informació específica de serveis socials i no es pot utilitzar per efectuar tràmits ni demanar informació general de la ciutat.

Deixa un comentari

Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
GERMANS HOMS 10-18-2
Servei de neteja Pere i Angel