Publicat el 26/05/2014

Es tracta d´un pal indicador que indica les distàncies a diversos punts, des d´aquest punt neuràlgic del Montnegre, lloc de pas per a caminadors, o ciclistes dins la ruta del GR92 (ruta de Gran Recorregut entre Portbou i el Delta de l´Ebre).
El nou indicador fa 7 metres d´alt i tothom queda encuriosit per la seva espectacularitat.
Hi destaquen 15 direccions diferents i està fet de fusta tractada.
La instal·lació del pal indicador forma part d´un projecte per arranjar diversos punts del medi natural més proper a Pineda tal i com s´ha fet darrerament amb la instal.lació de farmacioles equipades amb material mèdic de primera actuació, entre altres projectes com ara la primera fase de la restauració de l´Ermita de Sant Rafel o la Passera de Cal Ros, entre d´altres.
També dins d´aquest projecte el proper 8 de juny es celebrarà l´Aplec de l´Erola a Hortsavinyà, organitzat pel Cau de Pineda amb la col·laboració de l´Ajuntament de Tordera i la Diputació de Barcelona i altres estaments i particulars i que compta amb una amplíssim programa d´actes.
El mateix dia, es durà a terme una ruta guiada pel Camí de les Costes; el camí original que feien servir els veïns d´Hortsavinyà per anar a Pineda de fa temps immemorials.
Més informació a
www.caudepineda.cat

Deixa un comentari

Meslloc
GERMANS HOMS 10-18-2
Servei de neteja Pere i Angel