Publicat el 30/03/2014

La moció de censura presentada per onze regidors de CiU, ERC, GLL, SOS i PSC, contra el fins ara alcalde Bernat Graupera i el seu govern, ha prosperat en una sessió extraordinària que ha omplert de gom a gom, aquest migdia, la sala de plens de l´Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres.
Juan Manuel Garcia i Concepción ha estat proclamat nou alcalde de Llavaneres. Garcia ha anunciat la formació d´un govern de concentració que basarà la seva acció municipal en la transparència, el diàleg i una bona gestió.
El regidor de CiU Lluís Nogueras ha obert el ple municipal d´aquest migdia manifestant públicament la “joia” de tot el poble per l´alliberament de Xavi Mora i Jordi Bañeres.
Com a membre de més edat de la mesa, Nogueras ha conduït la sessió, que ha començat amb la lectura de la moció de censura. Tot seguit s´ha donat pas a la intervenció dels portaveus de tots els grups municipals i també dels regidors no adscrits. Finalment s´ha aprovat, amb 11 vots a favor i 6 en contra, la moció de censura amb què Juan Manuel García i Concepción ha quedat proclamat com a nou alcalde de Llavaneres.

Deixa un comentari

Meslloc
GERMANS HOMS 10-18-2
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon