Publicat el 12/10/2018

El nou Cicle de Documentals ara es projecta en dimecres

L’Ajuntament d’Argentona torna a projectar mensualment i fins al gener documentals d’alta qualitat, independents i amb mirada pròpia

Donat l’èxit de l’anterior cicle, l’Ajuntament d’Argentona ofereix un nou cicle de documentals que, mensualment, fins al gener de 2019, es podran veure a la Sala de Plens de l’antic ajuntament d’Argentona, c. Gran 61, 1r pis.

“El documental del mes”, que seguirà sent d’entrada lliure i gratuïta, obrirà la nova temporada, el dimecres 17 d’octubre, amb Eugenio, sobre la vida del gran humorista.

Les projeccions seran sempre a les 19 h. Com a novetat, s’ha programat perquè sigui sempre en dimecres, habitualment un dimecres a principis de mes, perquè no coincideixi amb d’altres activitats culturals ja programades.

Les següents projeccions seran Of Fathers and Sons (7 de novembre), Last Days in Shibati (5 de desembre) i Silvana (9 de gener). Després de cada documental, s’encetarà un debat amb la participació d’alguna persona vinculada amb el film o la temàtica.

Amb aquest nou cicle, Argentona dóna continuïtat a un projecte en el qual participen més de 70 sales arreu de Catalunya i que fins i tot té presència a Xile i Colòmbia, amb l’objectiu d’acostar el gènere documental al màxim nombre d’espectadors possible oferint documentals d’actualitat i gran qualitat.

Deixa un comentari