Publicat el 23/06/2014

El passat divendres, 20 de juny, va entrar en funcionament un nou aparcament públic al centre d´Alella. El nou estacionament, que té capacitat per a 60 vehicles, està situat a la confluència de la Riera Fosca i els carrers de les Quatre Torres i d´Eduard Serra i Güell. L´aparcament s´ha habilitat en un terreny de 1.775 metres quadrats que ha estat llogat per l´Ajuntament, per un mínim de tres anys prorrogables, i per un preu 600 euros mensuals.
L´Ajuntament ha invertit 40.600 euros en l´arranjament de l´espai i la seva adequació com aparcament. Entre altres feines, s´ha hagut de desbrossar el solar, aplanar el terreny, arranjar i pintar els murs de pedra que envolten el terreny i instal·lar enllumenat i una tanca d´accés per a vianants.
A més d´incrementar l´oferta d´aparcament del centre, l´arranjament d´aquest espai pretén afavorir un reordenament dels aparcaments i la millora de l´entorn en aquest sector del poble.
L´entrada al pàrquing, al qual no tenen accés els camions, és fa a través de la Riera Fosca i la sortida és pel carrer d´Eduard Serra i Güell.

Deixa un comentari