Publicat el 13/05/2014

El Consell Comarcal del Maresme (CCM) va nomenar, consensuadament amb les entitats del territori, els 17 delegats i delegades que representaran la comarca al Congrés Nacional de la Gent Gran de Catalunya que se celebrarà el proper 8 d´octubre.
Aquest és un òrgan consultiu i de participació del Departament de Benestar i Família que assumeix la màxima representació de la gent gran davant de les institucions.
L´acte de nomenament dels representants maresmencs es va fer el passat 29 d’abril durant una reunió celebrada al CCM i que va ser  presidida pel President, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, i per la Consellera Delegada de Benestar Social i Educació, Neus Serra.
El repartiment territorial del nombre de delegats al Congrés Nacional de la Gent Gran de Catalunya es fa en funció de la població de més de 65 anys de cada comarca. Amb aquestes dades, el Maresme estarà representada per 17 delegats i delegades, 16 triades entre les entitats de la comarca i 1 nomenat directament pel CCM. La llista acordada es complementa amb el nomenament de 3 suplents.

Deixa un comentari