S'han trobat resultats
Agenda
divendres 27 juliol 2018

Jordi Pajares

Professor Titulat Superior en Piano i Òrgan pel Conservatori Superior de Música del Liceu, amb experiència docent com a professor de Piano i Orgue i Sensibilització Musical a Conservatoris de música, Concertista en nombrosos cicles i festivals de Catalunya de l’Estat espanyol. Enregistraments a la ràdio Catalunya Música i televisió de Catalunya “TV3”. Formació en nombrosos cursos […]

Agenda
dijous 26 juliol 2018

Trio Azalais

Del Classicisme al segle XX a càrrec del Trio Azalais. 11è Festival de Música a la Gruta. Duna Vilanova, flauta. Paola Alarcón, viola. Miquel Muñiz, violí.

Agenda

Nexus Piano Duo

Celebracions a càrrec de Nexus Piano Duo. 11è Festival de Música a la Gruta. Mireia Fornells i Joan Miquel Hernàndez, piano a quatre mans.

Agenda

Quartet Barroc

D’Hamburg a París a càrrec de Quartet Barroc. 11è Festival de Música a la Gruta. Cecilia Clares, violí barroc. Jordi Tarrús, flauta. Oleguer Aymamí, violoncel barroc. Mireia Ruiz, clavicèmbal.Ho organitza: Associació Escola de Música i Regidoria de Cultura.

Agenda

Blooming Duo

Complicitats a càrrec de Blooming Duo. 11è Festival de Música a la Gruta. Blooming Duo, amb la unió de l’arpa i la marimba, constitueix una formació certament ben poc habitual.  Està format per Esther Pinyol Grífols, arpista (Vilanova i la Geltrú, 1990) i Ferran Carceller Amorós, percussionista (Castelló de la Plana, 1985). Ho organitza: Associació Escola de […]

Agenda
dimecres 18 juliol 2018

Raúl Prieto

Raúl Prieto oferirà un concert únic al món, en què el públic i una il·luminació espectacular jugaran un paper fonamental.

Agenda

Concerto a Tempo D’Umore

És un espectacle únic al mon, on dotze músics i un director d’orquestra ens mostren un muntatge còmic i musical amb una banda sonora formada per les peces més conegudes dels grans autors de la clàssica (com són Les Quatre Estacions de Vivaldi, Ave María de Bach, 9ª Simfonia de Beethoven o les Danses hongareses de Brahms, entre d’altres). Un teatre […]

Agenda
dilluns 16 juliol 2018

Isabel Monar i Concha Sánchez Ocaña

Els èxits obtinguts amb Don Giovanni (València), Las bodas de Fígaro (Marsella i Berna), La flauta mágica (Barcelona) o el concert inaugural del Palau de les Arts, entre d’altres, avalen la solidesa de la seva trajectòria. Alumna d’Ana Luisa Chova, va debutar al Teatre Principal de València, la seva ciutat natal. Entre les òperes interpretades destacaríem Inhigenia en Tracia […]

Agenda
dilluns 9 juliol 2018

Música clàssica / Nits d’Estiu als Badiu

Música clàssica / Nits d’Estiu als Badiu. Un any més, al cicle d’estiu d’Òmnium Cultural -les Nits d’Estiu als Badius- no hi faltarà el concert de música clàssica.

Agenda
divendres 6 juliol 2018

Orquestra Selvatana i La Glamour Band

En l’última nit de música i ballarugues, l’Orquestra Selvatana i La Glamour Band s’aniran alternant per repassar els èxits dels anys setanta, vuitanta i noranta, així com les tonades de moda, fins que surti el sol, en una nit que ningú vol que acabi.