Publicat el 03/01/2014

La Policia de la Generalitat Mossos d’Esquadra a la seva pàgina web ha habilitat un nou espai per tal d´ajudar a detectar i evitar el comerç il·legal, dipòsit o gestió de bicicletes sostretes i facilitar la seva recuperació, on el ciutadà pot comprovar, amb el número de sèrie (gravat pel fabricant) o bé, amb el número d´un dels registres de bicicletes existents, (marcat en la bicicleta), si ha estat denunciada com a sostreta.
A la pàgina web
www.Gencat.cat/mossos d’esquadra es trova tota la informació complementaria sobre aquest servei. Si estàs interessa/ada en adquirir una bicicleta de segona mà podràs comprovar, amb el número de quadre (gravat pel fabricant) o bé amb el número d’un dels registres de bicicletes existents (marcat en la bicicleta), si aquesta ha estat denunciada com a sostreta davant la Policia de Catalunya.


L’enllaç inclou:
•  Informació directa del servei de cercador de bicicletes sostretes.
•  Tres cartells informatius.
•  Un tríptic amb consells de seguretat i utilització del nou servei.
•  Un tríptic amb consells de seguretat per evitar el robatori de la bicicleta.
En cas d’obtenir una resposta positiva del sistema cal que ho comuniqui a la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra o a qualsevol Policia Local, per tal de verificar tota la informació.

Deixa un comentari

Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
Servei de neteja Pere i Angel
GERMANS HOMS 10-18-2