Publicat el 24/04/2014

El cicle De Boca a orella arriba a la seva fi amb Insomni de Xavier Bobés. Aquest és un espectacle de teatre d’objectes que aprofundeix en l’expressivitat poètica dels objectes quotidians, creant una dramatúrgia visual mitjançant la manipulació i una instal·lació plàstica i sonora.
Els objectes triats són objectes-esquelet: només en queda la silueta, estan completament destruïts. Aquests objectes es converteixen en reminiscències del pensament de tots aquells que els han manipulat. I conjuntament amb ells, un personatge que comparteix aquest procés de pèrdua de la memòria i caiguda en l’oblit. Tot plegat forma part de la condició humana i esdevé un testimoni poètic de la seva evolució.
Dia: Diumenge 27 d’abril
Hora: 19 hores
Lloc: Can Gassol, Plaça de la Pepa Maca, 15 – Mataró cultura@ajmataro.cat
http://www.mataro.cat/
Venda d´entrades
Preu: 11 €
Punts de venda: a les oficines de Cultura (carrer de Sant Josep, 9) de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de dimecres a divendres de 18 a 20 h.
Telentrada de Catalunya Caixa 902101212 i a totes les oficines de Catalunya Caixa. A la taquilla des d´una hora abans.

El dia 11 de maig Xavier Bobés mostrarà en públic el nou espectacle que està treballant, Monstres.
Els espectadors que aquest diumenge 27 assisteixin a Insomni, podran gaudir d´un assaig especial de Monstres el proper dimecres 7 de maig a les 19.30 h a Can Gassol. Xavier Bobés els ensenyarà la seva manera de treballar els objectes.

Deixa un comentari

Meslloc
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
Servei de neteja Pere i Angel