Publicat el 17/01/2014

Diumenge 19 de gener, Mataró celebrarà la tradicional festa popular dels Tres Tombs amb motiu de la festivitat de Sant Antoni Abat, patró dels animals domèstics, amb la participació de carruatges i cavalls vinguts de diferents poblacions de la comarca.
La Germandat Antiga de Sant Antoni Abat, organitzadora de l’acte, espera poder consolidar la recuperació de la festa després d’acollir la trobada nacional dels Tres Tombs el 5 de maig de l’any passat. La trobada va reunir als carrers de Mataró més de 25.000 persones.
 
Així, d’11.30 a 12.00 h els carros de transport, carruatges de passeig, genets i diferents animals de companyia es concentraran al Nou Parc Central. A les 12 h començarà el recorregut que té un petit canvi ja que no passarà pel carrer de Sant Josep. La comitiva sortirà del Nou Parc Central, seguirà pel carrer del Parc, caminet de les Vinyes, Muralla del Tigre, Muralla de Sant Llorenç, plaça de Santa Anna i La Riera.
El segon i el tercer tomb giraran al carrer d’Argentona per baixar la Muralla del Tigre i la Muralla de Sant Llorenç i passar de nou per la plaça de Santa Anna i La Riera. El recorregut acabarà al Nou Parc Central.
La tradicional benedicció dels animals domèstics es farà com l’any passat davant la Parròquia de Santa Anna.
Afectacions al trànsit
Quedarà tallat al trànsit el recorregut de la rua de les 11 h fins a les 15 h. La sortida de vehicles del pàrquing de La Riera serà possible a partir de les 14 h.
El Camí de la Geganta es tallarà entre les 12 h i les 12.30 h.
 

Deixa un comentari