Publicat el 19/01/2014

Aquest dilluns 20 de gener arrenca a m1tv  ‘El punt al dia’, un programa informatiu nocturn que analitzarà diàriament en directe els grans temes del territori i del país a partir del punt de vista dels mitjans adherits a La Xarxa de Comunicació Local.


L’espai serà presentat per dos periodistes forjats en la informació de proximitat: Ares Escribà Cruells, cap d’Informatius de Lleida TV i Albert Brosa, director d’Olot TV.
 
Aquest duet aprofundirà amb to reposat i voluntat d´anàlisi en les principals notícies del dia, acostant la veu dels seus protagonistes a través dels canals locals. L’objectiu és, doncs, oferir les claus per interpretar la realitat més propera reunint un ventall ampli i plural de testimonis, tant experts en diferents àmbits com figures del món polític, econòmic, social i cultural d’arreu de Catalunya. La situació de la salut pública, el benestar, el turisme, el sector energètic o la recerca i l´emprenedoria seran alguns dels temes que s´hi abordaran.


El programa tindrà un format obert i flexible, en què l’exposició de notícies s’acompanyarà d’entrevistes, reportatges i taules rodones.


‘El punt al dia’ és un programa de La Xarxa fet en col•laboració amb els canals locals adherits. m1tv l´emetrà de dilluns a dijous, de 23h a 00h. També és podrà seguir en directe a www.laxarxa.com/elpuntaldia.
Foto: Ares Escribà Cruells (Lleida, 1974) i Albert Brosa (Olot, 1980)

Deixa un comentari