Publicat el 02/08/2017

Com la resta dels concerts d’aquest festival, l’actuació es farà al pati del Xifré i començarà a dos quarts d’onze de la nit.

La 26a edició del Festival de Jazz d’Arenys de Mar continua aquest divendres 4 d’agost amb l’actuació de la veterana formació La Locomotora Negra. Com la resta dels concerts d’aquest festival, l’actuació es farà al pati del Xifré i començarà a dos quarts d’onze de la nit. El preu és de 10 euros si les entrades es compren anticipadament a jazzarenys.cat i de 12 euros a taquilla.

La Locomotora Negra és una de les formacions més antigues en el món del Jazz a casa nostra. Va debutar l´any 1971 en format de quintet. Amb el temps la formació s´ha anat ampliant fins arribar al nombre actual de 17 components. L´estil de La Locomotora Negra s´orienta al Jazz negre en les seves vessants més populars. Pren com a models les orquestres més famoses de l´Epoca Swing, com les de Fletcher Henderson, Duke Ellington, Count Basie, etc. També inclou en el seu repertori alguna interpretació dins l’estil New Orleans.

 

Shares

Deixa un comentari

Servei de neteja Pere i Angel
GERMANS HOMS 10-18-2
Meslloc
Shares