Publicat el 20/06/2014

Al Centre Cultural El Carme de Badalona ha tingut lloc l’acte de lliurament dels diplomes als alumnes participants en el curs retribuït per a aturats majors de 25 anys que van superar les proves d’accés a la Universitat.
L
’objectiu d’aquesta iniciativa impulsada per l’l’Ajuntament de Badalona, amb la col·laboració de la Universitat de Barcelona, és fomentar l’ocupació.
Durant l’acte, cadascun dels alumnes ha rebut també un taló de 1.000 euros per haver superat les proves.


 


L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol; del regidor d’Educació, Esports i Joventut, Juan Fernández; de la regidora de Promoció Econòmica, Comerç, Consum i Turisme, Rosa Bertran; del gerent de l’Institut Municipal de Promoció de l’Ocupació, Antoni Ainoza; del director de l’Àrea de Formació Complementària de la Universitat de Barcelona, Xavier Varea; i del responsable de la Universitat de Barcelona en el Centre Cultural El Carme, Xavier Lacasta.


 L’Ajuntament de Badalona ha aportat els fons necessaris perquè els alumnes hagin pogut matricular-se de manera gratuïta i per pagar-los un ajut econòmic de 500 euros mensuals per l’assistència obligatòria al curs, així com 1.000 euros per superar les proves.


L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha felicitat als participants en el curs pels bons resultats obtinguts i els remarcat que “teniu capacitat per superar les adversitats que se us presentin”. L’alcalde també ha manifestat la intenció de repetir en un futur proper la realització d’un curs similar.

Deixa un comentari

Servei de neteja Pere i Angel
Meslloc
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon