Publicat el 25/06/2018

El servei de l’oficina de turisme promocionarà els atractius culturals i naturals de la vila i estarà obert de Setmana Santa a octubre.

Llavaneres fa un pas més per consolidar l’aposta pel turisme de qualitat. Ha entrat en funcionament la nova Oficina d’Informació Turística, situada al passeig de la Riera, que oferirà informació especialitzada i de qualitat a les persones que visitin el municipi entre Setmana Santa i el mes d’octubre. Així Llavaneres reforça la seva condició de municipi turístic i podrà oferir un millor servei als visitants que s’allotgen, per exemple, en el més d’un centenar d’habitatges destinats a l’ús turístic registrats.

L’equipament té com objectiu promocionar turísticament la vila i fomentar el coneixement dels seus recursos naturals (platja, parcs), patrimonials (arquitectònic, cultural i gastronòmic) i establiments d’interès (el Museu-Arxiu, comerços, restaurants i allotjaments). L’horari d’atenció serà:

  • Setmana Santa, juliol i agost: de 10 a 12 h i de 17.30 a 19.30 h.
  • Abril, maig, juny, setembre i octubre: 15 a 19 h.

L’oficina de turisme atendrà i oferirà material en quatre idiomes: català, castellà, anglès i francès. A més recollirà estadístiques d’usuaris i usuàries per tal d’avaluar el propi funcionament i establir millores futures. La regidora de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç, Turisme i Consum, Teresa Vidal, ha explicat que “l’obertura de l’oficina és una més de les accions promogudes des de la regidoria, que han anat encaminades a augmentar l’atracció de Llavaneres per generar activitat econòmica i així portar més públic als diferents establiments locals de comerç i restauració i, de retruc, generar ocupació”.

Deixa un comentari