Publicat el 05/11/2014

“La volta al món” és el títol del nou espectable de cançons de les Bruixes Burriac, que ben segur seduirà als seus nombrosos petits fans i també als seus acompanyants. Les Bruixes oferiran un nou repertori de cançons, algunes populars i altres pròpies, enllaçades de manera fresca i original en un divertit recorregut per diferents països.
Presentació de l’espectacle
Les Bruixes reben una trucada de l’alcalde de La Gran Ciutat: necessita la seva ajuda i els demana que hi vagin. Elles accepten l’encàrrec i deixant-se portar pel seu esperit aventurer decideixen anar-hi pel camí llarg i fer “La volta al món”.
L’Ermessenda, la Berenguera i la Valldeflors faran un viatge ple de cançons que ens desvetllaran les forces invisibles que viuen al món.
Viatjaran amb autobús fins a França; volaran per sobre d´Itàlia; es perdran en el desert d´Aràbia per descobrir-hi el seu silenci; aprendran danses apassionants de l’Índia; passaran pel Japó per veure sortir el sol naixent; coneixeran Nova York, i d´allà viatjaran en avió fins al Senegal per cantar i ballar al ritme dels tambors africans. Finalment navegaran fins arribar al seu destí final.
La Gran Ciutat està fosa, sense energia, sense alegria i sense vitalitat! Vet aquí la trucada de l´alcalde.
Ara fa 4 anys que aquests Bruixes bones i alegres van sortir dels Boscos Màgics de Burriac per pujar als escenaris. Han voltat per tot el país cantant i ballant les seves cançons preferides i acumulant molts seguidors entusiastes.
Informació pràctica
“La volta al món”, de les Bruixes Burriac.
Lloc: Teatre Monumental de Mataró
Dia: Dissabte, 29 de novembre
Hora: 18:00 hores
Preu: 6 € anticipada / 8 € a taquilla
Venda d’entrades a les oficines de l’IMAC (C. Sant Josep, 9, Mataró),
O per internet:
www.entradesculturamataro.cat

Deixa un comentari

Servei de neteja Pere i Angel
Meslloc
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon