Publicat el 28/04/2014

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha presidit aquest acte d’homenatge que ha comptat amb la presència de la pràctica totalitat dels jugadors que van guanyar la Copa d’Europa el 21 d’abril de 1994 en la final disputada a Tel Aviv, a excepció de Juanan Morales que no ha pogut ser-hi per motius familiars. Així, a l’acte hi han assistit Jordi Villacampa, els germans Jofresa, Dani Pérez, Corrales, Dani Garcia, Albert, Lleal, Thompson, Mike Smith i Ferran Martínez. També hi ha estat present l’entrenador de l’equip que va aconseguir aquest títol, Zeljko Obradovic, l’equip tècnic i alguns directius de l’època. Els campions d’Europa de 1994 han estat rebuts al Saló de Plens i han sortit al balcó de la Casa de la Vila per saludar els aficionats que s’han reunit a la plaça de la Vila.


L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha afirmat en l’acte oficial celebrat al Saló de Plens que “el títol obtingut pel Joventut Badalona l’any 1994 va ser molt important a nivell esportiu i alhora aquella victòria va servir per reafirmar entre els veïns de Badalona l’orgull de pertinença a aquesta ciutat”. Garcia Albiol ha dit que “en aquests 20 anys han canviat moltes coses però la filosofia del Joventut Badalona continua sent la mateixa, la de treballar amb la pedrera i comptar amb jugadors de fora de bona qualitat esportiva i humana”.


Aquest acte forma part de les activitats que el Joventut Badalona ha programat amb motiu de la celebració del 20è aniversari.

Deixa un comentari

Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
Servei de neteja Pere i Angel
GERMANS HOMS 10-18-2