Publicat el 24/02/2014

Calella fa temps que  treballa per a ser una destinació de vacances prioritària pel mercat rus, és per això que les relacions amb les institucions i els principals operadors turístics emissors i les accions promocionals sobre el propi territori s´han intensificat en els últims temps.
En aquest sentit, Calella ha participat aquests dies en un Road Show patrocinat per la Diputació de Barcelona. És un viatge per a promocionar la destinació  a sis de les ciutats russes més importants emissores de turistes. L´acció més important va tenir lloc els dies 14 i 15 de febrer a la població de Novosibirsk (Siberià), ja que va tenir lloc el “festival Teztours” on estaven convidats 600 professionals i on es va celebrar un workshop internacional amb representants d’altres països com Turquia, Bulgària, Tailàndia, Grècia i una mini-fira amb taula de treball per a cada destinació per on podien passar els professionals a demanar informació. Després es va fer presentació de cada destinació davant els participants al workshop. 
Durant la visita a Rússia, Calella ha entregarat material explicatiu sobre la ciutat i l´oferta turística i un pendrive que conté el vídeo promocional Moments de felicitat.

Deixa un comentari

Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
GERMANS HOMS 10-18-2
Meslloc