Publicat el 26/05/2014

El passat diumenge 18 de maig, a la localitat asturiana de Grado, l’equip Aleví A d’hoquei patins del Centre d’Esports Arenys de Munt es va proclamar campió d’Espanya en la 36a edició d’aquesta categoria.
L’equip, segons informa el consistori d’aquest municipi, ha obtingut el títol després de mantenir-se imbatut en tot el campionat. Es va enfrontar en lligueta al Dominicos (2-1), al Rochapea (1-8) i al Santa María del Pilar (8-0), i va passar com a líder de grup a la semifinal, en què es va enfrontar al Liceo (12-0). Finalment, es van trobar a la final el SHUM Maçanet i l’Arenys en el que es va convertir en una altra final catalana i en el partit més disputat de la competició.
La primera part es va tancar amb un 2-0 en contra de l’Arenys, que va remuntar en la segona part (2-2), forçant la pròrroga a gol d’or, on l’Arenys va marcar el gol del triomf quan faltaven 5 dècimes de segon per acabar la primera part.
L’alineació de l’Aleví A va ser la mateixa que al Campionat de Catalunya: Arnau Anglas (P), Alba Garcia (P), Aleix Domènech, Ŕlex Joseph, Alec Shaw, Miquel Grau i Oriol Lorza, amb els següents reforços de benjamins: Marc Planet, Patrick Shaw, Arnau Gómez i Xavier Franquesa, i els delegats Rut Graupera i Pascal Shaw. Tots sota la direcció tècnica de Raül Carrera i amb el suport de Carles Carrillo i Gaspar Joseph al llarg de tot el campionat.
Vuit equips de l’Estat van participar en la competició: H.C. Liceo i C.A.A. Dominicos (Galícia); C.D. Santa María del Pilar i C.P. Alcalá (Madrid); R.C. Jolaseta (Euskadi); U.D.C. Rochapea (Navarra), i SHUM Maçanet i Arenys de Munt (Catalunya).
D’altra banda, Després de les vacances d’estiu, el SHUM Maçanet i l’Arenys de Munt es tornaran a trobar al Campionat d’Europa.
Per la seva banda, el 22 de maig, l’Ajuntament d’Arenys de Munt va fer una rebuda i homenatge als campions.

Deixa un comentari

Servei de neteja Pere i Angel
Meslloc
GERMANS HOMS 10-18-2