Publicat el 14/02/2014

L’Ajuntament ha signat un conveni de col·laboració amb l’empresa Difusions Maresme, editora de la revista La Clau, per fomentar conjuntament la primera aplicació informativa i comercial del Maresme pensada  per a tot tipus de dispositius mòbils.
A través d’aquesta aplicació, el ciutadà podrà consultar l’agenda, les notícies, dades dels serveis municipals, llocs d’interès turístic de Vilassar de Dalt i de la resta de municipis del Maresme. A més, tindrà a l’abast una guia comercial de la comarca on podrà consultar ofertes o sol·licitar pressupostos.
Aquesta aplicació no té cap cost de descàrrega per al ciutadà i, amb la signatura d’aquest acord, l’empresa editora es compromet a garantir la presència del municipi a la plataforma sense cap cost econòmic. Per la seva banda, l’Ajuntament es compromet a facilitar i actualitzar la informació referent a Vilassar de Dalt amb l’objectiu d’impulsar el turisme, el patrimoni històric i cultural del municipi, així com el conjunt d’empreses i comerços locals.

Deixa un comentari

Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
GERMANS HOMS 10-18-2
Meslloc