Publicat el 19/06/2014

El passat dimecres, el president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, junt a diversos alcaldes i regidors dels municipis que han participat en la iniciativa solidària, entre els quals hi havia el regidor de Territori de l’Ajuntament de Premià de Dalt, Antoni López Guillén, van inaugurar aquest parc Patufet a l’Hospital Sant Joan de Déu, on s’ha instal·lat un panell de dos metres en què s´explica el conte i s’hi han gravat els logotips de totes les institucions participants, inclòs l´Ajuntament de Premià de Dalt.
Parc Patufet a Can Figueres (Premià de Dalt), en marxa aquest estiu 2014
Els jardins de Can Figueres també tindran un parc infantil dissenyat per la ninotaire Pilarín Bayés.  El nou equipament forma part d’una sèrie limitada de 50 parcs infantils sobre el conte d’en Patufet amb il·lustracions de la ninotaire catalana. El parc ofereix jocs que tenen un vessant lúdic, artístic i de difusió de la cultura tradicional del nostre país.
Com serà el parc Patufet de Can Figueres?
Cada parc està format per un panell de 2 metres d´alçada per 75 cm d´amplada on s´explica el conte amb il·lustracions, dos jocs de molla amb els dibuixos d´en Patufet i el Dineret, un tobogan amb el dibuix del Bou, un gronxador amb el dibuix de la Col, un balancí amb el Cistellet i una caseta que és la Botiga.
Els materials que s´utilitzen per als jocs són d´alta qualitat i resistència (fusta tractada, acer inoxidable i HPL) i es fabriquen d´acord a les normatives europees de seguretat EN1176 i EN1177.

Deixa un comentari