Publicat el 26/02/2014

L’alcalde de Pineda, Xavier Amor, i el president del Consell de Maresme-Barcelonès Nord de PIMEC Comerç, Carles Gironès, han signat avui un conveni de col·laboració amb l’objectiu de promoure accions de millora en el desenvolupament del comerç urbà i de proximitat de Pineda de Mar.
El conveni preveu projectes centrats, especialment, en la promoció de l’associacionisme, la potenciació de la imatge i de la competitivitat dels mercats municipals i de marxants, la integració del comerç nouvingut, la millora del coneixement de les condicions laborals del treballadors autònoms del comerç, la promoció dels nous canals de comercialització (E-commerce), la dinamització conjunta del turisme i el comerç, així com d’altres accions que, a partir de l’actualitat, puguin ser d’interès per al teixit comercial del municipi.
Carles Gironès s’ha mostrat satisfet per aquest acord i ha destacat que “
sumar esforços, crear sinèrgies entre sector públic i privat ajudarà a generar noves dinàmiques que, entenem, sempre són necessàries”.
L’acte de signatura també ha comptat amb la presència de Carme Aragonés, regidora de Benestar Social, Turisme, Comerç i Consum i Teresa Mayoral, coordinadora de PIMEC Comerç Maresme-Barcelonès Nord.

Deixa un comentari

Meslloc
Servei de neteja Pere i Angel
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon