Publicat el 03/03/2014

L´Ajuntament de Canet de Mar, com ha fet també el de la població veïna de Sant Andreu de Llavaneres, vol manifestar tot el suport a Jordi Bañeres i a Xavier Mora, detinguts a França la setmana passada, i sumar-se a la campanya ciutadana de defensa de la seva innocència. El consistori confia que la justícia resoldrà el cas amb tota la celeritat que sigui possible per tal que els dos maresmencs puguin tornar ben aviat a casa
L´alcalde de Canet, Jesús Marín i el regidor de Seguretat Ciutadana, Toni Romero, han fet arribar a petició de la família, com també ha fet l´alcalde de Llavaneres Bernat Graupera, una carta al jutge francès que instrueix el cas, manifestant la confiança i donant fe de l´honorabilitat de Jordi Bañeres, que és un mecànic de Canet i una persona molt implicada en la vida social local, sobretot a través de l´Associació de Mares i Pares de l´escola dels seus fills. El seu taller ha estat un dels que han participat al projecte d´escolarització compartida Passarel·les, de suport als joves, des de l´any 2007 i ha estat un col·laborador respectuós, seriós i de confiança.
Xavi Mora també és conegut a Canet, per la seva vinculació amb el pilot de motos Joan Pedrero als primers anys de la seva participació al rallie Dakar.
Així mateix, com ha fet l´Ajuntament de Llavaneres, l´Ajuntament de Canet es fa ressò del manifest que les famílies de Jordi Bañeres i Xavi Mora han fet públic a través de les xarxes socials. De fet, és a les xarxes on s´està activant tot el moviment de suport a les famílies. Per aquí s´ha fet pública la convocatòria de concentració davant els ajuntaments dels dos municipis. El passat dijous 27 va tenir lloc a la plaça de la Vila de Llavaneres. 
Aquest dijous, 6 de març, serà , a les 8 del vespre, davant l´Ajuntament de Canet
Si en voleu fer seguiment o donar-los suport:
Facebook
Només conduïen un camió del Dakar
Twitter
@NomesCamioDakar
Mail
nomesconduienuncamiodeldakar@gmail.com

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2
Meslloc
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon