Publicat el 15/06/2018

L’element de l’Escola Parroquial Sant Feliu ha estat verificat recentment com a obra del reconegut arquitecte modernista Josep Puig i Cadafalch

L’Ajuntament de Cabrera de Mar i la Generalitat de Catalunya han iniciat el procés per a la catalogació de la glorieta que es troba situada a l’Escola Parroquial Sant Feliu com a Bé Cultural d’Interès Local. Per tal de tirar endavant aquest tràmit, des del consistori es fa una crida al conjunt de la població per tal que aporti documentació o fotografies de la glorieta per tal de disposar de la màxima informació possible sobre aquest element. Aquelles persones que vulguin lliurar documents poden dirigir-se directament a l’Ajuntament (a la plaça de l’Ajuntament, 5, o trucant al Tel. 937 590 091).

Segons informa el consistori cabrerenc, aquest treball s’inicia després de què hagi estat verificat que la glorieta és obra de l’arquitecte modernista Josep Puig i Cadafalch. Aquesta verificació ha estat realitzada a través d’un equip format per tècnics de la Generalitat de Catalunya i una persona experta en el treball de l’arquitecte mataroní. Un cop catalogat aquest element com a Bé Cultural d’Interès Local es duran a terme les tasques necessàries per a la seva conservació i restauració.

Deixa un comentari