Publicat el 26/05/2014

Les dues actuacions van ser coordinades entre el departament de Disciplina Urbanística municipal i la Guàrdia Urbana de Badalona.
En el cas de la seu de l’associació d’usuaris de cànnabis, situada al carrer de Nou Cases del barri de Bufalà, els agents municipals van constatar que el local on estava ubicat tenia concedit permís per a ús industrial, però no tenia la llicència d’ús cultural-associatiu que hauria estat necessària per a l’activitat que desenvolupaven. A més, els veïns es queixaven de problemes de sorolls i vibracions constants, així com de molèsties causades pel consum del cànnabis.
En el moment de procedir al tancament, els agents de la Guàrdia Urbana van trobar 86 plantes de marihuana en una habitació que tenia un sistema de ventilació, llum artificial i sistemes d’extracció. A més, els agents van localitzar 930 grams d’una substancia vegetal de color verd amb forta olor a marihuana. Aquesta substància es va trobar en 4 caixes de cartró i fusta, així com també en 3 bosses que contenien cadascuna d’elles 100 grams i també en 10 bosses més que contenien cadascuna 2 grams. La Guàrdia Urbana va posar en coneixement dels Mossos d’Esquadra l’existència de les plantes de marihuana i d’aquesta substància per si fos constitutiu de delicte.
D’altra banda, el bar ubicat en el carrer de Mozart del barri de la Pau no disposava de títol habilitant per funcionar. També en aquest cas el local havia provocat les queixes tant dels veïns de la zona com de l’Associació de Veïns del barri a causa de l’excés de sorolls.
En tots dos casos, a més de precintar els locals, l’Ajuntament de Badalona ha obert expedients sancionadors.
L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha afirmat que “actuacions com les que va portar a terme la Guàrdia Urbana a Bufalà i La Pau confirmen que l’Ajuntament continua treballant per acabar amb activitats que es desenvolupen sense autorització o que causen molèsties al veïnat”.

Deixa un comentari

Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
Meslloc
GERMANS HOMS 10-18-2