Publicat el 15/05/2014

L’Ajuntament de Badalona ha posat en funcionament una nova aplicació mòbil per facilitar als veïns de la ciutat de Badalona anar a votar a les properes eleccions europees.
Amb aquesta nova aplicació mòbil, els veïns i veïnes de Badalona podran consultar des de el seu smartphone les dades del col·legi electoral on ha d’anar a votar a les properes eleccions europees de 2014. Per fer-ho únicament hauran d’introduir el seu DNI i la seva data de naixement a l’aplicació mòbil i clicar “Cercar”.
Aquesta aplicació mòbil estarà disponible per a les plataformes Apple i Android, i es podran descarregar de forma gratuïta a l’AppStore i PlayStore, respectivament.
L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha assenyalat que l’Ajuntament de Badalona “està fent constants esforços per aplicar les noves tecnologies en benefici dels veïns, i aquest és un exemple més d’aquest camí que s’està fent”.Aquesta és una aplicació de gran utilitat i de servei als veïns, ja que molt sovint hi ha ciutadans que en el darrer moment no estan segurs del lloc a on els toca exercir el seu dret al vot i des de l’Ajuntament disposem d’aquesta informació i la posem al seu abast de manera còmoda”, ha explicat l’alcalde. “Aquest projecte és un més dins de la estratègia tecnològica de l’Ajuntament per facilitar la interacció dels veïns i veïnes amb l’Ajuntament”, ha afegit.
Per obtenir més informació només cal accedir a
www.badalona.cat

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2
Servei de neteja Pere i Angel
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon