Publicat el 21/01/2014

El president del Consell de Maresme-Barcelonès Nord de PIMEC Comerç, Carles Gironès, i la regidora de Promoció Econòmica, Comerç, Consum i Turisme de l’Ajuntament de Badalona, Rosa Bertran, han signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu de promoure accions de millora en el desenvolupament del comerç urbà i de proximitat de Badalona.


El conveni preveu projectes centrats, especialment, en la promoció de l’associacionisme, la potenciació de la imatge i de la competitivitat dels mercats municipals i de marxants, la integració del comerç nouvingut, la millora del coneixement de les condicions laborals del treballadors autònoms del comerç, la promoció dels nous canals de comercialització (E-commerce), la dinamització conjunta del turisme i el comerç, així com d’altres accions que, a partir de l’actualitat, puguin ser d’interès per al teixit comercial del municipi.


Després de la signatura, que ha tingut lloc a l´Ajuntament, Rosa Bertran  ha explicat que aquest acord amb PIMEC Comerç és una iniciativa amb la que es pretén fomentar la formació, així com la competitivitat de les empreses del sector. “El conveni que avui signem és una eina que ha de contribuir a dinamitzar les empreses de l’àmbit del comerç urbà de proximitat a Badalona, un sector que és de gran importància per a qualsevol ciutat”, ha afirmat Rosa Bertran.
Per la seva banda, Carles Gironès s’ha mostrat satisfet per aquest acord i ha destacat que “sumar esforços, crear sinèrgies entre sector públic i privat ajudarà a generar noves dinàmiques que, entenem, sempre són necessàries”.

Deixa un comentari

Meslloc
GERMANS HOMS 10-18-2
Servei de neteja Pere i Angel