Publicat el 07/05/2014

En el marc del mes de maig, mes de la Salut de les Dones, l´Ajuntament d´Arenys de Mar organitza un reguitzell d´activitats amb l´objectiu de que totes les dones trobin un espai on despreocupar-se i mantenir un estat emocional, mental i físic més alegre i positiu, i les convidem a participar-hi de manera activa.
El diumenge 4 de maig es va portar a terme la primera de les activitats amb la caminada Fem camí per la salut.
Aquesta setmana s´inicia una nova proposta. Es tracta dels Tallers del Riure, organitzats amb la finalitat d´assolir un estat de benestar des del joc i el somriure. Riure millora la nostra qualitat de vida, ens equilibra i relaxa, actua sobre el sistema immunitari, ens rejoveneix i el millor de tot: és gratis! Aquests tallers es faran en tres sessions de diferent durada i tècnica, on es practica la rialla des de el joc en grup, la respiració i l´ensenyament de tècniques per poder riure fàcilment.
Els Tallers és faran els dies:
10 de maig, de 10.30 a 13.30 h
17 de maig, de 10.30 a 12.30 h
31 de maig, de 10.30 a 12.00 h
Les places són limitades.
La resta de propostes per promoure la salut en les dones són un taller de ioga regeneratiu (dies 26 de maig i 9, 16 i 30 de juny al vespre), un taller de gimnàstica hipopressiva (28 de maig al vespre) i les sessions de cuina “Les Rosquilles de la iaia Carmina i Les coques de l’Alfred” al Mercat Municipal (dissabte 17 de maig al matí).
www.arenysdemar.cat

Deixa un comentari