Publicat el 19/11/2015

Aquesta sessió de ‘Literatura amb els cinc sentits’ tanca les sessions d’aquest 2015. S’ha plantejada diferent de les altres, perquè se n’ha modificat el format.
Es parlarà dels llibres d’artista amb l’escriptor i promotor cultural Manuel Guerrero i els responsables del taller de gravat ‘Tinta invisible’, Ricard Ibernon, Martí Guinovart i Sesé Rúbio. Ells mostraran i explicaran alguns llibres i carpetes d’artista que han realitzat en els últims anys. Però abans es projectarà el documental ‘A la intempèrie’ (dirigit per Montserrat Serra, realitzat per Jordi Carreño i produït per VilaWeb), sobre un projecte que inclou cinc obres gràfiques originals dels artistes Jaume Plensa, Perejaume, Alfredo Jaar, Eulàlia Valldosera i Ignasi Aballí. El documental mostra un moment del procés de creació de cada artista, sempre en el mateix escenari, el taller de Tinta Invisible. 

I en l’àmbit vinícola també es gaudirà d’una primícia: el nou vi de Papers de Vi, que sortirà al mercat a primers de desembre. Porta per nom ´Autòcton´ i és un vi blanc elaborat amb raïm de garnatxa negra. Un blanc de negre creat per Enric Gil, enòleg del celler Can Roda de Santa Maria de Martorelles. 

Dia: dimarts 24 de novembre
Hora: les 19,30 h
Lloc: Can Manyé, Riera Fosca, 42
La sessió és gratuïta. Es recomana inscripció prèvia a vinyaserra@gmail.com
Organitza: Ajuntament d’Alella. 
Idea, coordinació i conducció: Montserrat Serra, periodista. 
Hi col·laboren: Papers de Vi, Can Manyé centre d´art i creació i Biblioteca Ferrer i Guàrdia.

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
Servei de neteja Pere i Angel