Publicat el 13/01/2014

 La T-10 social, el títol de transport subvencionat per l’Ajuntament, no s´ha apujat de preu i es manté en 6,80€, la mateixa tarifa dels darrers tres anys.
L’Ajuntament  ha decidit assumir l’increment de tarifes aprovat per la Generalitat i ampliar el ventall de persones que es poden beneficiar d’aquest títol subvencionat.
Així a més dels menors d’edat, majors de 65 anys, aturats i persones amb discapacitat, a partir d´aquest mes de gener també poden ser beneficiaris de la T-10 social  el jovent d´Alella d’entre 18 i 25 anys.
Aquest títol només es pot utilitzar a les línies de transport urbà (Alella Exprés i Alella Circumval·lació) i es pot d’adquirir a les oficines de l’Ajuntament i a l’Espai Jove.
Al marge d’aquest títol, hi ha dos targetes més promocionades per l’empresa Segalés i que suposen un estalvi del 20% respecte al preu de la T-10.
Es tracta de la S1, per a desplaçaments d’una zona (és a dir l’Alella Exprés i l’Alella Circumval·lació) i la S2 per a dues zones (Alella-Barcelona). En tots dos casos només es vàlida per a un viatge sense transbordaments. Les targetes es poden adquirir als punts de venda habituals. D’altra banda, des d’aquest mes de gener s´han ampliat el número d’expedicions de la línia Alella Exprés els dissabtes, amb tres serveis més fins al port del Masnou, cada mitja hora, entre les 13.30 i les 15h.

Deixa un comentari

Meslloc
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
GERMANS HOMS 10-18-2