Publicat el 25/04/2014

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol presentarà el proper dilluns 28 d’abril, a les 13 hores, a la sala de premsa de l’Edifici El Viver (plaça de l’Assemblea de Catalunya, 9-12), la segona edició de la Badalona Shopping Night, una nit especial en que, fora de l’horari habitual, es podrà comprar a més de 180 botigues del centre de la ciutat i participar en diferents activitats lúdiques, artístiques i gastronòmiques.
La Badalona Shopping Night està organitzada per l’associació de comerç BadaCentre i Centre Comerç Badalona amb el suport de l’Ajuntament de Badalona i Badalona Comunicació. La roda de premsa comptarà també amb la presència de la regidora de Promoció Econòmica, Comerç, Consum i Turisme, Rosa Bertran; i de Josep Costa Solà-Segalés, gerent del Grup Vidal, en representació dels comerciants.
La 2a Badalona Shopping Night se celebrarà el dissabte 3 de maig, a partir de les 20.30 hores i fins a mitjanit. El tret de sortida tindrà lloc a la plaça de la Vila amb una espectacular posada en escena, amb la Flashmob de la Shopping night. La plaça de la Vila també acollirà la cloenda a partir de les 12 de la nit.

Deixa un comentari