Publicat el 06/07/2018

7.000 espectadors passen per les sessions de la tercera edició del Calella Film Festival

El Calella Film Festival 2018 va lliurar el passat 1 de juliol els seus premis i la pel·lícula coreana ‘Dad is Pretty’ es va emportar el premi a la millor cinta de la secció oficial “Low Budget”, per a films de menys de 500.000 euros de pressupost.

A la secció sense límit de pressupost, els “Creative Rosebud Awards”, la guanyadora va ser l’obra del director de Vitòria Paul Urkijo, una cinta de fantasia avalada per Álex de la Iglesia i que ha agradat molt al jurat de luxe que tenia el Festival, format per directors com Jaume Balagueró, Agustí Villaronga, les actrius Cristina Brondo, Bárbara Goenaga i els actors Octavi Pujades i Juli Fàbregas.

La gala de cloenda, conduida pels actors Juli Fàbregas, Jordi Diaz i l’actriu Cristina Brondo, es va poder veure en directe per Ràdio Calella Televisió i va comptat amb la presència de molts dels directors i actors nominats, així com de l’actor Sergi López i el director Marc Recha, que van presentar la seva última pel·lícula, ‘La vida lliure’, un cop va acabar la gala.

L’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, que va fer entrega dels dos premis principals, va donar les gràcies als organitzadors “per la creativitat i l’estima enorme per la cinematografia”. Així mateix, va recordar que Calella ha estrenat recentment un nou web per atraure productores a la ciutat: “Calella no és únicament una ciutat turística. També posem les bases a moltes disciplines diferents en l’àmbit de la cultura i la cinematografia la volem captar a través del que anomenem ‘Calella Ciutat Plató’, oferim el nostre territori per fer produccions”.

Es pot consultar la llista completa dels guanyadors al web del Calella Film Festival.

Deixa un comentari