Publicat el 30/06/2018

L’equipament, situat a la Fàbrica Llobet-Guri, ha estat el guanyador del Premi Catalunya Construcció en la categoria de Rehabilitació Funcional

Els guanyadors es van donar a conèixer el passat 27 de juny, durant la cerimònia “Nit de la Construcció 2018”, als jardins del Paraninf de la Universitat de Barcelona.

L’objectiu d’aquests premis que convoca el Col·legi d’Aparelladors de Barcelona (CAATEEB) és reconèixer l’esforç dels professionals i empresaris del sector que, amb el seu treball, contribueixen a millorar la qualitat, la gestió, la sostenibilitat, la innovació i la seguretat de la construcció a Catalunya.

La tinenta d’alcaldia responsable de l’Àrea de Gestió Patrimonial, Educació i Fires, Núria Parella, ha volgut felicitar a tot l’equip que ha fet possible l’adequació de la Fàbrica Llobet-Guri: “L’equip de Sergi Serra & Marta Adroer Arquitectes i l’empresa CRC han dut a terme la rehabilitació de la Fàbrica Llobet-Guri per convertir-la en la Nova Escola, però han treballat colze a colze amb l’Ajuntament de Calella amb molt bona coordinació i predisposició. Es premia una proposta transformadora, que és el que fa avançar pobles i ciutats”.

Deixa un comentari