Publicat el 07/02/2014

Els mags Alis Kim, Enric Magoo, Brando i Silvana, i Sergio, duran a terme espectacles-tallers de màgia a les bibilioteques de Can Casacuberta, Llefià-Xavier Soto, Lloreda, Sant Roc i Pomar, i al Centre Cultural l’Escorxador Nau 3. Es tracta d’espectacles pensats per a tota la família que aniran seguits d’un taller d’aprenent de mag.
Per altra banda, el Centre Cultural l’Escorxador Nau 3 serà l’escenari dimecres 26 de febrer, a les 18 hores, d’una conferència actuació de Teia Moner sobre la sensibilitat de les dames màgiques. L’endemà, dijous 27 de febrer, a les 19 hores, a la sala d’actes de la Biblioteca de Can Casacuberta (Espai Betúlia) els mags Vicente Ráfales, Jaume Jalencas i Enric Magoo oferiran una xerrada-taller sobre la història i evolució del món de la màgia i de l’il·lusionisme.


Una altra activitat vinculada al Festival Internacional de Màgia-XIV Memorial Li-Chang és el geocaching Les ombres de Li-Chang. Es tracta d’una novetat d’aquesta edició que vol retre un especial homenatge al mag badaloní Joan Forns, nom real de Li-Chang. El geocaching és un joc que funciona com una gimcana on els participants han de resoldre incògnites fins trobar el premi final, utilitzant un sistema de posicionament global GPS. En aquest cas el joc porta a fer un recorregut per la trajectòria vital del mag badaloní.


El mes de febrer també es caracteritza a les biblioteques de Badalona per la celebració del Carnestoltes. En aquest sentit, es farà un taller d’elaboració d’una disfressa de soldat medieval el dijous 27 de febrer, a les 18 hores, a la Biblioteca de Sant Roc.
Cal destacar, d’altra banda, la presència de l’escriptor badaloní Joan Soler i Amigó en la tertúlia literària sobre el seu llibre La muntanya de les relíquies 22è Premi Literari Ciutat de Badalona de Narrativa. L’acte se celebrarà dimecres 26, a les 18 hores, a la Biblioteca de Can Casacuberta.
A més, es comptarà amb la presència de diversos contacontes. Dijous 13, a les 18 hores, a la Biblioteca de Can Casacuberta, Anna Garcia explicarà T’estimaré sempre. Dijous 20, a les 18 hores, a la Biblioteca de Lloreda, Rosa Maria Cuesta narrarà Contes amagats. I dimecres 26, també a les 18 hores, a la Biblioteca de Llefià serà Juanjo Navarro qui faci arribar Contes del món

Deixa un comentari

Meslloc
GERMANS HOMS 10-18-2
Servei de neteja Pere i Angel