Publicat el 22/01/2014

El 21 de gener de 2014 es va celebrar la gala dels premis Tir lliure. Tir lliure és un programa de Mataró Ràdio, on cada dimarts es parla del bàsquet de la nostra comarca, i en especial del bàsquet formatiu. Amb la gala, s´intenta premiar la tasca realitzada durant l´any anterior, i el premis van dirigits, a jugadors/es, equips masculins i femenins, entrenadors, àrbitres i juntes directives.
Aquest any, la junta del Bàsquet 3 viles ha estat premiada com a millor junta de bàsquet de la comarca del Maresme per la tasca realitzada durant el 2013. És cert que podrien haver estat premiades moltes juntes, per la magnífica tasca que es fa a nivell formatiu -tot i que no sempre està reconeguda-, però aquest any hem estat els escollits, i les raons han estat:
Per unir esforços entre les directives de 3 viles, en un objectiu comú: Que cap nen o nena es quedi sense jugar a bàsquet si volen practicar aquest esport a les 3 Viles (Llavaneres, Sant Vicenç i Caldetes).
–  Aconseguir una bona col·laboració i treball dels ajuntaments i de les poblacions de les 3 viles.
–  Realitzar un dels millors campus de bàsquet de nivell combinat amb l´aprenentatge d´una llengua estrangera.
–  Realitzar un molt bon torneig amb molta anomenada a la comarca i fora d´ella.
–  En resum: esperit de sacrifici i unió
.
Ens ha fet molta il·lusió: veure´ns reconeguts entre tant bon bàsquet ha estat una bona experiència.
Aprofitem per donar les gràcies a tots els nens i nenes, nois i noies, pares i mares i ajuntaments que confieu en aquesta tasca de formació que estem realitzant.
La junta directiva està composada per Josep Ramis, Carme Hernández, Laia Sorribes, Xavier Roca (Kenny), Lluís Chillón, Lluís Llinares, Andreu Conesa, Joaquim Mora, Guillem Coll i Pol Almar.

Deixa un comentari

Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
GERMANS HOMS 10-18-2
Meslloc