Publicat el 28/02/2014

El torneig, que enguany va esdevenir també la primera edició de la Copa d’Espanya Absoluta, va aplegar 290 judoques d’altíssim nivell.
La prometedora esportista porta a terme la seva preparació física a les instal·lacions del H2O Fitness & Club de Canet de Mar, entitat amb la qual té un acord de vinculació dels seus èxits esportius. Also, de només 17 anys, va enfrontar-se als vuitens de final a la italiana Sara Carella, a qui va derrotar còmodament gràcies a una luxació de braç que li va proporcionar un ippon. En els quarts de final, la canetenca va creuar-se amb la líder del rànquing estatal
sènior, la valenciana Lorena Castell, que va ser desqualificada per una agafada de cama, maniobra no permesa que li va suposar un ippon en contra. La rival d’Also en semifinals va ser la italiana Patrizia de Luigi, que es va acabar imposant en un combat molt ajustat que es va resoldre per dues penalitzacions a una. De Luigi va esdevenir la guanyadora de la competició.
La judoca canetenca va refer-se a la perfecció de la derrota i, en el combat per la medalla de bronze, va batre la seva bèstia negra i la líder del rànquing estatal júnior, la també catalana Daine Cordero, per set punts a zero, fruit d’un wasari i d’un yuko.
Una judoca de present i de futur
Marta Also és una de les judoques més destacades d’Espanya en categories inferiors. Enguany, ja acumula tres medalles de plata i una de bronze. Va assolir els tres argents a la Copa d’Espanya Júnior celebrada a Alacant, al Torneig Internacional Ciutat de L’Hospitalet i a la I Copa Ciutat de Tortosa, prova inclosa en el circuit de Copes d’Espanya Júnior. Also afrontarà el proper
dissabte 8 de març la Fase de Sector Est classificatòria per al Campionat d’Espanya, que tindrà lloc a Alacant i que aplegarà judoques catalanes, valencianes, balears i murcianes.
La màxima cita estatal júnior se celebrarà a Madrid el dissabte 29 de març.
Foto: La judoca canetenca és la segona començant per la dreta.

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2
Meslloc
Servei de neteja Pere i Angel