Publicat el 06/06/2014

L’Espai Betúlia presentarà el proper dimarts 10 de juny, a les 20 hores, l’obra El Cantador, de Serafí Pitarra, interpretat per la jove companyia del Teatre Nacional de Catalunya. Durant el mes de juny, l’Espai Betúlia oferirà també dos espectacles literaris de la companyia badalonina A Peu Pla, basats en textos de Joan Argenté i Terenci Moix.
El Cantador és el primer muntatge que porta a escena la ITNC Jove Companyia, nascuda de la col·laboració entre l’Institut del Teatre i el Teatre Nacional de Catalunya. El text de Pitarra, coescrit amb Pau Bonyegues, és una paròdia del drama romàntic El Trovador, d’Antonio García Gutiérrez, gràn èxit del teatre espanyol de 1836.
Dimecres dia 11 i divendres dia 20 de juny, en tots dos casos a les 20 hores, es podrà veure Vel rere vel, creat per A Peu Pla a partir de textos del poeta badaloní Joan Argenté. El muntatge està interpretat per Anna Calatayud Casas, Ramon Canals i Gerard Guerra, amb música de Jordi Pellejero i dramatúrgia i direcció d’Albert Ibáñez.
El mateix Albert Ibáñez dirigeix i interpreta Lleonard i la Castellona, el dijous 12 de juny a les 20 hores. Acompanyat per Anna Calatayud en la interpretació, Ibáñez ha adaptat a l’escena un capítol de la novel·la El sexe dels àngels, de Terenci Moix. La música és a càrrec també de Jordi Pellejero.


L’Espai Betúlia
Telèfon: 934646255
Correu e.:
espaibetulia@badalona.cat
Adreça: C/ Enric Borràs, 43-47

Deixa un comentari