Publicat el 27/05/2014

La Guàrdia Urbana de Badalona ha detingut, la matinada del dimarts 27, a 4 persones que han estat acusades d’haver comès un presumpte robatori amb força en un bar de Montmeló (Vallès Oriental). La detenció s’ha produït a les 5.30 hores a l’avinguda del Marquès de Mont-roig, al barri de Sant Roc. Els 4 detinguts són 3 homes de nacionalitat romanesa i una dona de nacionalitat espanyola, que era la conductora del vehicle on viatjaven tots junts i amb la mercaderia presumptament robada.
A l’interior del vehicle s’han pogut recuperar diverses ampolles de licor d’alta graduació alcohòlica, dues garrafes d’oli, safates amb productes càrnics frescos, paquets de tabac, estris diversos de cuina, eines per fer reparacions domèstiques, dècims i bitllets de sortejos i loteries, i monedes i bitllets amb un valor total de 1.480 euros.


L’actuació de la Guàrdia Urbana ha començat quan una patrulla del cos ha observat que un turisme efectuava una brusca maniobra evasiva quan ha vist el cotxe policial. Els agents han aconseguit aturar el vehicle després d’una breu persecució. En aquell moment han sortit del seu interior tres homes que han fugit corrent i han intentat amagar-se entre els blocs de pisos de l’avinguda del Marquès de Mont-roig, tot i que finalment han estat detinguts. Mentrestant, el cotxe que havia estat aturat per la Guàrdia Urbana ha iniciat de nou una fugida a gran velocitat cap a l’autopista C-31 en direcció Barcelona. Tot i això, el furgó policial ha aconseguit bloquejar-lo i detenir la conductora. En el registre de l’automòbil s’ha comprovat que hi havia material divers amb indicis clars d’un possible robatori amb força efectuat en un establiment d’hosteleria.
Després de diverses diligències efectuades per la Guàrdia Urbana a partir del número de sèrie dels cupons de l’ONCE recuperats s’ha pogut saber que aquestes butlletes havien estat lliurades a un bar de Montmeló, el propietari del qual s’ha trobat a les 6.45 hores la persiana del bar forçada i tot l’interior de l’establiment regirat.


L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha felicitat a la Guàrdia Urbana i més concretament a la Unitat Omega, “que ha aconseguit detenir uns presumptes delinqüents després d’una treballada intervenció i recuperar un material que tot indica que havia estat robat”.

Deixa un comentari