Publicat el 20/05/2014

La Guàrdia Urbana de Badalona ha realitzat una operació amb l’objectiu d’intervenir una important quantitat de gènere falsificat de primeres marques comercials en 2 magatzems ubicats al Polígon Industrial Sud. Els agents van intervenir un total de 4.509 elements de bijuteria falsificats de les marques Tous, Bulgari, Gucci i G-Shock. Segons les diferents marques afectades, el valor que els productes haurien tingut al mercat si fossin autèntics arribaria als 4.083.030 euros.
Els magatzems inspeccionats, regentats per persones de nacionalitat xinesa, es troben ubicats als carrers de la Indústria i del Progrés. En l’operació policial, feta a requeriment de les marques Tous, Bulgari i Gucci van resultar imputades 2 persones per un presumpte delicte contra la propietat industrial.
En concret el material confiscat és el següent:
Marca Bulgari:
757 collarets  –  911 polseres –  448 arracades  – 137 anells 211 collarets de la Marca Tous:
20 rellotges – 538 arracades –  744 polseres – 568 mocadors  – 41 anells  – 26 bosses de mà
Marga Gucci:  99 bosses de mà 
Marca G-Shock: 9 rellotges
L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha destacat que “aquesta nova operació demostra que la Guàrdia Urbana actua contra tots aquells que amb les seves activitats il·legals perjudiquen a les empreses que fan les coses correctament”. “A Badalona seguim treballant intensament contra tots aquells que basen les seves activitats en el frau i la pirateria industrial”, ha afegit.

Deixa un comentari

Servei de neteja Pere i Angel
Meslloc
GERMANS HOMS 10-18-2