Publicat el 17/12/2013

La Guàrdia Urbana de Badalona ha detingut aquest dilluns al vespre al carrer del General Weyler, al barri del Progrés, un home de 36 anys que presumptament acabava de calar foc a tres contenidors d’escombraries situats a tres ubicacions diferents del barri del Gorg, un d’ells al carrer de Tortosa i els altres dos a diferents alçades de l’avinguda del Marquès de Mont-roig.


El primer incendi es va declarar a un quart de nou del vespre al carrer de Tortosa. En el moment que els agents de la Guàrdia Urbana van arribar al lloc dels fets, van localitzar d’un altre contenidor en flames molt a prop del primer, en aquest cas a l’avinguda del Marquès de Mont-roig. Finalment, una veïna va telefonar al 112 explicant que un home acabava d’encendre un tercer contenidor en una zona propera, i va facilitar la descripció del presumpte piròman.


Diverses dotacions de la Guàrdia Urbana es van desplaçar als barris del Gorg i del Progrés i van localitzar l’individu al carrer del General Weyler. Els agents li van trobar a les butxaques de la jaqueta i del pantaló un total de 7 encenedors. Es tracta d’un home de nacionalitat espanyola i resident a Badalona.
Pel que fa als danys ocasionats en aquests incendis intencionats, un dels contenidors va quedar totalment cremat, mentre que els altres dos només van resultar parcialment cremats ja que els bombers van poder extingir el foc a temps

Deixa un comentari