Publicat el 23/07/2014

 La Guàrdia Urbana de Badalona va detenir el passat dissabte 19 de juliol a la tarda dos individus com a presumptes autors d’un delicte d’ocupació d’un immoble situat al carrer del Planeta Mart, al barri de Llefià d’aquesta ciutat.
La Guàrdia Urbana va rebre dissabte a la tarda una trucada telefònica d’un veí que els va explicar que dos homes estaven ocupant un pis buit de l’immoble. Els agents que es van desplaçar fins a aquest edifici van ser informats pels veïns que el dia anterior havien observat a dos homes trencant el pany de la porta d’un pis de la finca. Aquests dos individus van abandonar l’edifici el mateix divendres després que els veïns els diguessin que avisarien a la policia. Els veïns van informar als agents que havien passat la nit de guàrdia al mateix edifici ja que sospitaven que podrien tornar a intentar-ho.
Dissabte a la tarda, els veïns de l’immoble van veure que el pis esmentat tenia un pany nou i que els mateixos dos homes que havien vist el dia anterior es trobaven a l’interior de l’habitatge per la qual cosa van posar-se en contacte amb la Guàrdia Urbana.
Després de rebre les explicacions dels veïns d’aquest immoble, els agents van poder comprovar que el marc de la porta de l’esmentat pis estava forçat i que hi havia un pany nou acabat de col·locar. L’interior de l’habitatge estava buit i no tenia llum. Els dos individus identificats pels agents eren d’origen romanès i tenen 28 i 22 anys respectivament.
Després de manifestar que la seva intenció era ocupar aquest habitatge, els dos homes van ser detinguts com a presumptes autors d’un delicte d’ocupació d’un immoble. La Guàrdia Urbana va procedir al precintatge de la porta prinicipal del pis que havia estat ocupat il·legalment.

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2
Meslloc
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon