Publicat el 21/03/2014

La Guàrdia Urbana de Badalona ha decomissat un total de 2.065 barres de pa congelades que estaven sent transportades en un camió que no complia amb les normes sanitàries i suposaven un risc per a la salut. Els agents van interceptar aquest camió ahir dijous a l’avinguda del Puigfred cantonada amb el carrer de Coll i Pujol, al barri de Sant Crist de Can Cabanyes. La Guàrdia Urbana va comprovar que el pa estava sent transportat descongelat en una furgoneta isotèrmica sense aparell frigorífic per mantenir l’habitacle als 18 graus negatius que obliga la normativa.
Els agents van comprovar que el conductor del camió no tenia la targeta de transport de mercaderies peribles. També van observar que el vehicle no portava la placa de conformitat per poder transportar productes comestibles peribles. D’altra banda, al revisar els albarans de la mercaderia transportada van observar que n’hi havia alguns que no incloien l’IVA.
Els agents van comprovar que s’havia trencat la cadena de fred per la qual cosa les 2.065 barres de pa van ser traslladades al Mercat Municipal Morera-Pomar, per la seva destrucció.

Deixa un comentari

Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
Meslloc
GERMANS HOMS 10-18-2