Publicat el 13/03/2014

La Nit dels Premis Enderrock es podrà veure en directe aquest dijous al vespre per m1tv gràcies a la retransmissió que en farà La Xarxa de Comunicació Local. Serà la primera vegada que la gala, organitzada des de fa 16 anys pel Grup Enderrock, s’ofereix en directe per televisió.
Avui dijous, a partir de les 20h, Gisela Puntí i Oriol Puig conduiran la retransmissió des del Teatre Municipal de Girona, seu de la cerimònia des de l’any passat. Gisela Puntí dirigeix i presenta el programa de música en català ‘Catsons’ i Oriol Puig és el responsable de ‘Cultura’t’, dedicat a l’actualitat cultural. Ambdós espais es poden veure a m1tv. Gisela Puntí també lliurarà un dels guardons de la gala.


Premis als millors artistes, discos i cançons de l’any. Els Premis Enderrock posen l’accent en la música catalana i en català, i abasten tots els estils musicals. Els guardons s’entreguen en dues categories: la votació de la crítica musical, que recull les opinions d’una trentena de periodistes vinculats a la revista ‘Enderrock’ i la votació popular dels lectors i seguidors de la publicació. En total s’hi entreguen una quarantena de guardons. En la categoria de folk sobresurt el grup maresmenc Ebri Kight, guanyador del premi al millor disc amb ´La p
Presentada per Xuriguera i Faixedas, a la gala d’enguany actuaran Els Catarres, els grans guanyadors de la votació popular, i La Troba Kung-Fú, autors del millor disc de l´any segons la crítica. També s’hi escoltaran per primer cop en directe les cançons dels nous discos de Txarango i Gerard Quintana amb Xarim Aresté, a més del recent disc de La Iaia. La gala també inclourà un homenatge a Francesc Pi de la Serra pels seus 50 anys damunt dels escenaris.

Deixa un comentari

Meslloc
Servei de neteja Pere i Angel
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon