Publicat el 13/06/2014

L´Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres ha adjudicat a Creu Roja el servei de prevenció, vigilància i socorrisme de les platges del municipi, per a un període de dos anys, prorrogable a dos anys més. La vigilància ja està en marxa els caps de setmana i serà diària del 21 de juny al 31 d´agost. El servei es clourà el primer cap de setmana de setembre.
L´horari del servei serà de 10.30 a 18.30 hores, de dilluns a divendres, i de 10 a 19.30 hores, els dissabtes i festius. Per realitzar la tasca encomanada, Creu Roja posarà al servei de les platges de Llavaneres un patró d´embarcació i tres socorristes aquàtics.
A més de la feina de vigilància i socorrisme, serà molt important la prevenció. Per això, s´organitzaran tallers d´autoprotecció per a diferents edats (nens, adolescents, gent gran) i jornades de sensibilització sobre l´ús segur i responsable de les platges i el medi ambient.
Diàriament es realitzaran dues rondes per mar, a primera hora del matí i a primera hora de la tarda, per a la localització de bancs de meduses. A més, un capbussador tècnic farà una inspecció del fons marí al començament de temporada i davant la sospita de qualsevol anomalia.

Deixa un comentari

Meslloc
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
Servei de neteja Pere i Angel