Publicat el 18/03/2014

La judoca Marta Also va aconseguir la victòria en la categoria menys de 48 quilos en la Fase Sector Est, prova classificatòria per al Campionat d’Espanya Júnior que va celebrar-se dissabte passat a Alacant i que va aplegar judoques catalanes, valencianes i balears.
La prometedora esportista porta a terme la seva preparació física a les instal·lacions del H2O Fitness & Club de Canet de Mar, entitat amb la qual té un acord de vinculació dels seus èxits esportius.
Also, de 17 anys, va superar la primera fase amb comoditat en vèncer els dos combats que va disputar per ippon. La canetenca va batre la valenciana Cristina Ballester després d’immobilitzar-la i la representant balear, a la qual va derrotar amb una projecció en què va acabar recolzant l’esquena a terra.
En semifinals, Also va enfrontar-se contra la segona classificada de l’altre grup, la valenciana Marta Ferrer, a qui va superar per yuko en el combat més ajustat que va afrontar. La rival de la canetenca a la final va ser la també catalana Carla Montáñez, a la qual va superar de dos yukos.
 Lògicament, aquest triomf classifica Also per al Campionat d’Espanya Júnior que tindrà lloc a Madrid el dissabte 29 de març, cita en la qual aspira a penjar-se la medalla d’or després d’haver obtingut el subcampionat l’any 2012.

Deixa un comentari