Publicat el 19/03/2014

Ulls del Desert és una campanya de micromecenatge (iniciada el mes d’octubre de 2013 i en marxa fins el 10 d’abril de 2014) que permet a la població compromesa amb el poble sahrauí fer aportacions solidàries al projecte de cooperació oftalmològica Ulls del Sàhara.
Les aportacions es poden fer directament des del web de la campanya
(
www.ullsdelmon.org/sahara) o bé mitjançant l’enviament d’un SMS amb la paraula
SAHARA al número 28014. El donatiu d’1,20 euros va íntegrament a sufragar les activitats de millora de la salut visual de la població sahrauí refugiada als campaments de Nacions Unides de Tindouf (Algèria). Molt especialment les accions vinculades amb la població infantil.
La ceguesa i les deficiències visuals greus dels nens i nenes limiten les capacitats dels infants de ser autosuficients i també el seu rendiment escolar. Torna’ls-hi la visió és el primer pas perquè puguin veure-hi un futur a les seves vides.
Malgrat el context de crisi econòmica mundial, Ulls del món ja ha aconseguit els darrers 15 mesos més de 220.000 euros pel projecte Ulls del Sàhara 2013-2014.
Els fons, procedents de la campanya Ulls del Desert i, sobre tot, de subvencions atorgades per administracions públiques, han permès al llarg del 2013 que la Fundació hagi pogut garantir l’accés a l’atenció oftalmològica a la població sahrauí amb deficiències visuals.
Les subvencions públiques al projecte Ulls del Sàhara 2013-2014 han estat atorgades fins l’actualitat per l’Agència Espanyola de Cooperació per al Desenvolupament,  i 11 ajuntaments vinculats amb el Fons Català de Cooperació (Alella, Cabrera de Mar, Lliçà de Vall, Manresa, Masnou, Orís, Pallejà, Porqueres, Roquetes, Sant Llorenç Savall i Santa Coloma de Gramenet) i els ajuntaments de L’Hospitalet de Llobregat, Abrera i Andoain (País Basc)

Deixa un comentari

Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
Servei de neteja Pere i Angel
GERMANS HOMS 10-18-2