Publicat el 04/06/2014

La Regidoria de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç i Turisme de l´Ajuntament de Llavaneres organitza una xerrada sobre entitats financeres, a càrrec de l´Associació d´Usuaris de Bancs, Caixes i Assegurances de Catalunya.
Es farà dijous 26 de juny a les set de la tarda, a la Biblioteca municipal. La sessió és gratuïta i està oberta a tothom. Cal inscripció prèvia.
Aquesta activitat, inclosa en el catàleg d´activitats d´educació en consum, es fa possible gràcies al suport de la Diputació de Barcelona.
L´Associació d´Usuaris de Bancs, Caixes i Assegurances de Catalunya fa 15 anys que treballa defensant els drets de consumidors i usuaris, especialment en matèria de consum financer.
Els recents fraus a l´estalvi (preferents i deute subordinat) han posat de manifest que els productes financers han anat adquirint una major complexitat i risc. Desgraciadament, aquests problemes també afecten els productes de finançament, que poden incloure clàusules abusives (clàusules sol, swaps) o productes associats que poden comprometre seriosament l´economia del consumidor arrossegant-lo cap a una espiral de sobreendeutament de la qual li serà molt difícil sortir.
Amb aquesta conferència, s´ofereix la possibilitat que les persones consumidores tinguin una bona formació financera, sàpiguen identificar els riscos d´alguns productes financers i aprenguin a prendre les decisions que més els afavoreixi. Una persona consumidora formada i informada serà una víctima més difícil pels abusos de bancs i grans companyies, ja que coneixerà el funcionament dels productes, entendrà les clàusules dels contractes i sabrà on i com defensar els seus propis drets.
XERRADA
Les entitats financeres i els seus productes
Dia: Dijous 26 de juny
Lloc: Biblioteca municipal
Hora: 19 hores

Deixa un comentari

Meslloc
GERMANS HOMS 10-18-2
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon