Publicat el 30/04/2014

La secció de teatre d´El Casal de Llavaneres posarà en marxa el proper dissabte 3 de maig la 17a Mostra de Teatre Dani Tapias amb l´obra Boarding pass, una comèdia a càrrec d´Eskakejats Teatre d´Arenys de Munt. La representació començarà a les deu de la nit, a la sala polivalent d´El Casal de Llavaneres. Per segon any, la Mostra, que abans es feia per la tardor, s´avança a la primavera, amb l´objectiu d´atreure més públic. Seran un total de quatre obres, de gèneres i estils ben diferents, que es clouran per la Festa major de la Minerva amb l´estrena a càrrec de la companyia Inestable d´El Casal de Llavaneres. Les primeres tres representacions es faran a la sala d´El Casal i, per a la cloenda, ja hi ha reservat l´escenari que es munta per la Minerva al parc de Ca l´Alfaro. L´entrada és gratuïta
Dissabte 3 de maig (22 hores), a la sala polivalent d´El Casal, Boarding pass, un espectacle divertit, que ha fet riure per allà on ha passat fins ara. Amb text de Jordi Faura i dirigida per Abel Coll, és un espectacle d´humor que convida a la reflexió, segons explica Jordi Roldós, organitzador de la Mostra.
Diumenge 18 de maig (18 hores), un espectacle amb màscares i titelles, adreçat a tots els públics. A càrrec de Pa amb oli Teatre de Mataró, es farà també a la sala polivalent d´El Casal.
Diumenge 15 de juny (18 hores), arribarà la tercera proposta, a càrrec del Centre Parroquial d´Argentona. L´obra porta per títol Passió d´estiu i començarà a les sis de la tarda, a la sala polivalent d´El Casal.
El plat fort de la Mostra de Teatre Dani Tàpias 2014 serà l´estrena de No és tan fàcil, a càrrec de la companyia Inestable d´El Casal. Una obra de Paco Mir que és sinònim de 100% humor i que parodiarà el món de la parella. Es representarà, en el marc de la Festa Major de la Minerva, el cap de setmana del 12 i el 13 de juliol, al parc de Ca l´Alfaro.

Deixa un comentari