Publicat el 22/01/2014

La primera jornada de formació d’Emancipació Energètica és realitzarà el proper dissabte 25 de gener, a les 10´30h i fins les 13´30h, al Cafè de Mar, plaça Santa Rita 1 (al costat de l´estació de RENFE de Mataró). La inscripció es realitza enviant un correu amb el nom de la persona o persones que hi participaran a maresme@somenergia.coop. Organitza: Grup Som Energia del Maresme


El grup local de Som Energia del Maresme organitza unes jornades, que seran trimestrals, de formació, amb el títol “Emancipació Energètica”, adreçades a socis i sòcies així com a qualsevol persona interessada.
En aquesta sessió debatrem els detalls de la reforma elèctrica del govern del PP i les seves implicacions per l´autoproducció solar. També presentarem la campanya d´autoproducció solar de Som Energia, que fa una crida a la insubmissió, desobediència solar, facilitant i donant recolzament als socis/es per a que esdevinguin autoproductors. Finalment, repassarem quins són els elements a tenir en compte a l´hora de comprar un kit fotovoltàic que s´adapti a les nostres necessitats i com instal·lar-lo.
La inscripció es realitza enviant un correu amb el nom de la persona o persones que hi participaran a
maresme@somenergia.coop.

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2
Servei de neteja Pere i Angel
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon