Publicat el 05/02/2013

El passat dissabte 2 de febrer l’Associació d’Hostalers de Cabrils amb el suport de l’Ajuntament va fer la presentació de les XII JORNADES DE CUINA ARANESA a l’Hotel d’Entitats de Cabrils.
Els convidats i ponents d’honor van ser el Sr.Luis Carlos Medina, Conseller d´Administració Pública i Coneixement del Conselh Generau d´Aran, la
Sra. Lina Morales, Alcaldessa de l´Ajuntament de Cabrils, l´historiador Melquiades Calzado , Elena Vidal,professora de Cuina de l´Escola d´Hostaleria de Lés i la Sra. Carme Torres, Regidora de Promoció Econòmica i Turisme de Cabrils, que van fer un recorregut per la història i la gastronomia de la Vall
d´Aran.
Un centenar de vilatans van poder participar de l’acte i gaudir de les exposicions.
Desprès dels parlaments i de la presentació, tots els assistents van poder fer un tast d ‘Olla Aranesa acompanyat d´una copa del nou vi Testuan, elaborat a les vinyes de Cabrils
En aquestes jornades hi participen onze restaurants del municipi de Cabrils
que aproparan als seus clients la Cuina de la Vall d’Aran. En aquests establiments es podran degustar els plats més típics de la gastronomia aranesa com l’Olla Aranesa, el Paté d’Aran, el Civet de Senglar i la Pularda farcida, entre d´altres.

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
Servei de neteja Pere i Angel